IMG_20210514_185308_855

עוגת שוקולד – כזאת עוד לא הכנתן!

כשהזוג מנסה לשמור על קו בריאות ואתגר את עצמו להכין עוגת שוקולד טעימה ועסיסית ללא אבקת אפייה וללא סוכר זה מה שיוצא!

לקחתי את הפיקוד ואת האתגר ברצינות והרכבתי מתכון מנצח ש-תאמינו לי?  ישאיר אתכן עם ריר של טעם מתוק בפה

המצרכים:

5 ביצים
2 כוסות קמח חיטה מלאה
4 כפות קקאו
חצי כוס שוקולית
5 כפות סילאן טבעי
כף וחצי שמרים, כן שמרים! 🙂
⅓ כוס שמן זית
שמנת מתוקה להקצפה

 

:אופן ההכנה

להפריד 5 ביצים.
להקציף את החלבון עם כפית סוכר לאט לאט עד שנהיה קצף גבוה.
להוסיף את החלמון, שמנת מתוקה, קקאו, שוקולית, סילאן, שמרים, שמן זית להקציף על בינוני עד לקבלת קצף אחיד
להכניס לתנור למשך 40 דק על 180° – לשים לב כל אחת והתנור שלה!
*הפטנט של הקיסם לא תופס כאן מכיוון שהתעורבת חלקה, לשים לב כשנוגעים שזה לא ספוגי ורק מידי.

לציפוי: להמיס שוקולד מריר ושמנת מתוקה,  אפשר לשפוך על העוגה גם כשהיא חמה.

 

לשידרוג- שימו רבע שעה את העוגה או על הפלטה או במיקרוגל עם כדור גלידה- בית קפה ביתי כייפי ונעים

חג שבועות שמח❤

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים