מרק אפונה (4 מנות)
רכיבים:
6 בצלים ירוקים, קצוצים גס
300 גרם אפונת גינה קפואה
3 כוסות (750 מ"ל) מים קרים או רותחים
חופן עלי נענע, קצוצים גס
3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף
מלח ים, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
להגשה:
1 כף יוגורט
אופן ההכנה:
1. מניחים את הבצל הירוק והאפונה בבלנדר, יוצקים פנימה את המים, עלי הנענע ואבקת
החלבון ומערבלים למרק חלק.
2. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
3. מניחים כף יוגורט במרכז כל קערה.
* ניתן להחליף