PicsArt_08-02-12.17.06

מה לשים לך בכריך?

כל בוקר אני שואגת מהמטבח: אז מה לשים לך בסנדביץ? ישנם ילדים שמתעקשים על ממרח קבוע, בדרך כלל שוקולד, או ממרח אחר "שופע בריאות".

ישנם כאלה שנצמדים לשילובים מעניינים, אמא, שימי לי חומוס עם גבינה צהובה…

יש ילדים שאוהבים שינויים, וכאלה שיאכלו את אותו הסנדביץ משעמם שנה שלימה.

כך או כך , לנו ההורים אין ספק כר נרחב של עשיה בתחום. בטח בגילאי העשרה שאז הם פתוחים לטעמים חדשים, נסו לשלב בריאות בכריכים, יש מגוון רב של אפשרויות.
הכריך מהווה לעיתים ארוחה שלימה, במיוחד אם הוא מכיל רכיבים מגוונים ומזינים. רבות נכתב ונאמר בשבחו של כריך לארוחת עשר ,בעיקר אצל ילדים ונוער, הרוכשים הרגלי אכילה , שילוו אותם לאורך חייהם.  יתרה מזאת, נמצא קשר מובהק בין אכילת ארוחת בוקר בקרב ילדים לבין רמת הצלחתם בלימודים. ארוחות אלה תורמות לשיפור הזיכרון ויכולות הלימודיות.

טעים במאפה נאמן

 לקראת החזרה לביה"ס, כריך גבינה בולגרית ופלפלים אדומים קלויים ופסטו

רשת נאמן ידועה במבחר הכריכים הטרי שלה, עם הלחמים של הרשת, ריקי נאמן מנדבת לנו מתכון משגע לכריך שכדאי אפילו לכם לקחת לעבודה.

 

לחם


כפרי, לחם לבן, מחמצת, כל לחם מתאים לכריך הזה,

מצרכים:

  • לחם כפרי
  • גבינה בולגרית 5%
  • ממרח פסטו
  • פלפלים אדומים קלויים

הכנה
מרכיבים את הכריך-
לוקחים פרוסת לחם ועליה מורחים את ממרח הפסטו, על הממרח שמים את פרוסות הגבינה הבולגרית, מפזרים פלפלים קלויים, חסה טריה, למי שרוצה אפשר לגלגל פרוסות גבינה צהובה קטנות, או פרוסת גבינת קשקבל.

פלפל קלוי – המצרכים:

  • 6 פלפלים אדומים
  • 4 שיני שום
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם

פלפל קלוי – ההכנה:

קולים בתנור את חצאי הפלפלים ,כחצי שעה,  מצננים חותכים לרצועות, ומוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית והשום הכתוש.

דרך נוספת להכנת הפלפלים: לטגן רצועות פלפל אדום בשמן זית עמוק עם שום. להוציא ולהשאיר בקופסא עם מעט מהשמן זית לתבל במעט מלח ופלפל שחור

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים