ראש השנה קרב ובא

מידי שבוע תקבלו מתכון מנצח לראש השנה, גזור ושמור!

והפעם רשת בתי הקפה ביגה מנדבת:

 מתכון עוגת דבש תפוחים והדרים

רשת בתי הקפה ביגה, מנדבת מתכון לעוגת דבש תפוחים והדרים, לקראת חג ראש השנה. העוגה העשירה, רכה ונימוחה בפה ומשלבת שניים מסמלי החג הבולטים – תפוח ודבש.

הוראות הכנה:

280 קמח

1.5 כפיות א. אפיה

1.5 כפיות א. אפיה

1/4 כפת סודה לשתייה

קורט מלח

קורט ציפורן

3 ביצים

200 גרם שמן קנולה

240 גרם דבש

160גרם סוכר חום

130 גרם תה 

2 תפוחים חמוצים מקולפים וחתוכים לקוביות

גרידה מתפוז אחד

אופן ההכנה:

יש לערבב בקערת מיקסר עם מטרפה את השמן דבש וסוכר. ולהוסיף ביצים ואת גרדת התפוז ולערבב

ולאחר מיכן, להכניס את הקמח, א. אפיה, קינמון, סודה לשתייה, מלח וציפורן ולערבב עד לקבלת מרקם אחיד

ובסוף יש להוסיף את התה והתפוחים ולערבב היטב עד לקבלת מסה חלקה. אח"כ יש לחלק את המסה שקיבלנו לשתי תבניות אינגליש קייק ולאפות בין 45 ל 55 דקות בטמפ של 170 מעלות.

עוגה מוכנה כשמכניסים קיסם במרכז העוגב והקיסם יוצא יבש

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים