במיוחד לימים הקרים, חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת מנה מחממתומפנקת של מרק אפונה טעים, מזין ועשיר בחלבון 
מרק אפונה עשיר בחלבון צילום דן פרץ
מרק אפונה עשיר בחלבון צילום דן פרץ

מרק אפונה (4 מנות)

רכיבים:
6 בצלים ירוקים, קצוצים גס
300 גרם אפונת גינה קפואה
3 כוסות (750 מ"ל) מים קרים או רותחים
חופן עלי נענע, קצוצים גס
3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף
מלח ים, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
להגשה:
1 כף יוגורט

אופן ההכנה:
1. מניחים את הבצל הירוק והאפונה בבלנדר, יוצקים פנימה את המים, עלי הנענע ואבקת
החלבון ומערבלים למרק חלק.
2. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
3. מניחים כף יוגורט במרכז כל קערה.
* ניתן להחליף

הירשמו לניוזלטר שלנו