את המתכון הזה קיבלתי מהשפית תמר פוטש – רפאלוביץ, רק ראיתי את התמונה של החמאה הנוטפת והטעמים עפו לי בראש, המרתי לקמח כוסמין לבן יצא מעולה .
חומרים:
שתי כוסות קמח
3/4 כוס סוכר (שמה חצי כוס)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
כוס יוגורט טבעי
4 כפות שמן או חמאה מומסת
שקית אבקת אפייה
כוס חלב
אופן ההכנה:
לערבב הכל, לחכות חמש דקות ואז על כל הבלילה לשים על המחבת להוסיף על חלק
מהפנקייקים שוקולד צ’יפס ועל חלק אוכמניות, להוסיף חמאה. דבש, מייפל , פירות ולהנות.