הקיץ בשיאו וחברת סולתם מגישה לכם מתכון מיוחד מאת השפית מאיה דרין
רשימת חומרים ל-4 מנות:
20פרוסות אבטיח
20פרוסות גבינת חלומי
2כוסות קוביות מלון קטנות
1פלפל חריף פרוס דק
2 מלפפונים פרוסות דק
1בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
שפע עליי תבלין
שמן זית לפי הטעם
מיץ לימון סחוט טרי לפי הטעם
מלח אטלנטי לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מחממים על להבה חזקה מחבת פסים יבשה ונקייה, משמנים במעט שמן זית ומספיגים שאריות שומן.
- ֿצורבים עליה את פרוסות החלומי כך שיווצרו פסים של חריכה על פני הגבינה.
- מסדרים על צלחות הגשה רחבות את פרוסות האבטיח, עליהן את פרוסות החלומי.
- מסדרים מסביב ומעל את כל המרכיבים.
- מתבלים בשפע שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ומגישים מיד.