סופריטו שף אלי מנחם

סופריטו בשר ראש חגיגי // שף אלי מנחם מסעדת רודריגז

1 ק"ג בשר ראש

מעט פלפל אנגלי

עלי דפנה

בצל קטן, חתוך גס

20 שיני שום טריות

20 תפו"א קטנים, קלופים

שורש ארטישוק ירושלמי

מבשלים 1 קג של בשר ראש טרי עם פלפל אנגלי ועלי דפנה למשך שעתיים

מוציאים מניחים שיתקרר וחותכים לקוביות גדולות 

בסיר מקפיצים בצל חתוך גס ו20 שיני שום טריות

מוסיפים 20 תפוא קלופים קטנים וכן מעט שורשים של ארטישוק ירושלמי

מתבלים במעט כורכום ומעט כמון ומערבבים.

מוסיפים מים עד גובה הירקות ומתבלים במלח ומעט אבקת מרק עוף

מוסיפים את קוביות הבשר ומבשלים לאחר רתיחה במשך שעה על האש הכי נמוכה

לפני ההגשה מוסיפים כוסברה ושמיר קצוצים ומגישים בכלי מרשים ומכובד

תבשיל מנצח לחג שנהיה לראש ולא לזנב!

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים