Woman Gc8dcec797 1920

מתכון: קראמבל תפוחים

קר בחוץ, סופת הברברה אומנם מאחורינו, אבל השאירה את חותמה בדמות לילות קרים עד קרים מאד. הסכנה שנשקפת לנו היא מיידית, תיאבון מוגבר בעיקר לפחמימות.

אנחנו חייבים משהו טעים, חם ומפנק, אם אפשר מתקתק לצד כוס קפה רותח, או שוקו עשוי מקקאו אורגני, ואפילו כוס תה צמחים.

אם יש מכנה משותף לכל המגזרים, הרי הוא האהבה לפחמימות, חוצה מגדרים ועמים. אז הנה לאחר הרבה ניסיונות במטבח, וכן כן, גם זרקתי קערות שלימות לפח, ניסיונות שלא הצליחו.

האתגר: להכין קראמבל תפוחים, ללא סוכר וללא גלוטן!

שיהיה גם טעים, גם בריא וגם מפנק .

לא אשאיר אתכם במתח, המשימה הוכתרה בהצלחה

קראמבל תפוחים הכי מפנק, מי שרוצה להתפרע.

קראמבל תפוחים חם ועסיסי. 

יש משהו סופר מרענן בהכנת הקראמבל, תמורת עבודה מהירה טעימה שווה במיוחד.
מאפה מפנק וטעים וגם בונוס, בריא ומזין.

המצרכים:
7 תפוחים

3\4 כוס שיבולת שועל ללא גלוטן

כוס קמח שקדים/שקדים טחונים דק

2 כפות מייפל  אורגני טבעי

3 כפות שמן קוקוס אורגני

כפית תמצית וניל, קינמון לפי הטעם.

אופן ההכנה:
לערבב בקערה את התפוחים שחתכתם לחתיכות קטנות , 1/2 כפית מהקינמון, תמצית וניל כף אחת מהמייפל, או סירופ אגבה.

בקערה נפרדת לערבב קמחים, שמן קוקוס , קינמון,  כף וחצי של סירופ מייפל או אגבה, תערבבו באופן שתקבלו גושים קטנים

את תערובת התפוחים לשים בתבנית ומעליהם לפזר ולהדק את הפירורים.

להכניס לאפייה, כשהתנור חם, בחום של 180 מעלות למשך כ- חצי שעה.

הצעת הגשה: לצד גלידת וניל עשירה, כוס תה צמחים, כוס שוקו\ כוס קפה\ כל משקה שיחמם לכם את הנשמה והלב.

Whatsapp Image 2023 02 13 At 14.52.54
שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים