IMG_5021.JPG

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס ממכרות במיוחד לשבירת הצום

ברשת מאפה נאמן תמצאו שלל סוגים של עוגיות שוקולד צ׳יפס ביחד עם כוס קפה הפוך איתם תשברו את הצום אם תרצו להכין את העוגיות בבית מוגש לפניכם מתכון מעולה.

  • 125 גרם חמאה רכה
  • 240 גרם – סוכר חום דמררה (כוס)
  • 3 כפות סוכר לבן
  • 1 ביצה גדולה L
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 250 גרם – כוס קמח לבן
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית סודה לשתיה
  • חצי כפית מלח
  • 1 וחצי כפית קפה נמס
  • כוס וחצי שוקוציפס / שוקולד מריר קצוץ

הוראות הכנה:
מחממים תנור ל-150 מעלות
במקסר מקציפים חמאה וסוכר עד לקבלת מרקם אורירי.

מוסיפים ביצה ותמצית וניל וממשיכים להקציף במשך כ- 30 שניות.

בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח ומוסיפים בהדרגה במהירות נמוכה לשאר התערובת ומערבבים עד ליצירת תערובת אחידה
לבסוף מוסיפים את אבקת הקפה הנמס והשוקולד הקצוץ/ שוקולד צ'יפס ומערבבים.

צרו עיגולים בגודל של כדור שוקולד וסדרו אותם בתבנית על נייר אפיה(לא למעוך אותם)
אופים במשך 20 דקות (בערך) עד שהקצוות של העוגיה טיפה צהובים והיא עדיין רכה
מוציאים את העוגיות מהתנות ונותנים להן להתקרר. מרקם העוגיה משתנה ונהיה קשה יחסית לכן רצוי לא לאפות יתר על המידה.
בתאבון!!

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים