צילום: אלמוג גבאי

מורן דיין: מהתיכון אני מציירת שמלות כלה, יצרתי קולקצייה במיוחד לתקופה של הקורונה.

צילום: אלמוג גבאי

כתבה: יסכה בר שלום

אני מעצבת שמלות כלה מהתיכון, וכרגע מבזיק בי זיכרון, אני יושבת בשיעור ומציירת שמלות כלה.
כיום יש לי סלון כלות מהמם בנתניה וזאת ההנאה שלי, תמיד ידעתי שאעסוק בזה.

האם הפרנסה שלך נפגעה בתקופה הזאת?

כמו אצל רוב העסקים בארץ שנפגעו,יש ירידה משמעותית בדרישה לשמלות כלה וגם כשיש דרישה צריך להתאים לאירוע מצומצם.
כדי להתגבר על המכשול הזה, יצרתי קולקצייה שמתאימה גם לריקודים שיהיה נוח, וגם לאירוע קטן ומקווים שזה יעבור מהר.
שמלת כלה בתקופה הנוכחית, צריכה להיות סופר נוחה, שתתאים למצב, כי אין צורך להחליף מספר שמלות בשביל עשרים אורחים, התענוג הזה פחות מתאים לתקופה הזאת, צריך שיהיה את כל היתרונות בשמלה אחת.

מה התקופה הזאת לימדה אותך?

וואו המון דברים, מעבר לשמלות כלה גיליתי שיש לי עם נפלא,תמיד ידעתי זאת ,התקופה הזאת הוכיחה לי עד כמה!
אני עובדת לרוב עם המגזר הדתי חרדי וזה המגזר שלרוב אני נחשפת ועכשיו נחשפתי בקבוצות בפייסבוק וכו' לשאר עם ישראל והחיבור והטוב לב של כולן הרצון שיהיה טוב – יש אהבה לכולנו ובתוכינו כולנו רוצים בטוב ולא רק החומריות חשובה לנו, העם שלנו הוא עם של נתינה ואהבה.

אושפיזין חג סוכות את מארחת כמונו רק את המשפחה הגרעינית איך מנהלים סדר יום בתקופה זו?

משתדלת במשך היום לנצל את החיים שניתנו לנו, לעשות מהלימון לימונדה אם אני לא יכולה לארח אני משמחת את הילדים שלי ,במשחקים בקישוטים חדשים הופכת להיות מעין גננת.
כשאני מתארחת אצל ההורים שלי אז אני משקיעה בבגדים, בזמן כזה אשקיע במשחקים , בתוכן שיהיה להם כייף וחדש.
ממש גיליתי את הילדים שלי מחדש.

אם יכולת לארח עכשיו את מי היית מארחת?

את ההורים שלי ושל בעלי שניהיה יחד בחג, אין כמו האחדות! המצב הזה גורם להעריך יותר את מי שקרוב אלייך..
הטיפ שלך לחיים?
לא צריך לחפש מטרות גרנדיוזיות, אלא לקחת פתק קטן או פנקס ולרשום מה אני עושה היום וכן מחר,מחרתיים, ככה תגיעי למטרה הרבה יותר מהר ממה שחשבת.

המתכון המנצח שלך לאירוח:

אפצח בעוגה ממש טעימה – ללקק את האצבעות
עוגת בראוניז:

המצרכים:
200 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמן/180 מל'
4 ביצים
2 כוסות חד פעמי סוכר (מדוייקות) 300 ג'
2 כוסות חד פעמי קמח (מדוייקות) 300ג'
קורט מלח
100 ג' אגוזים
ממיסים את השוקולד המריר עם השמן.
מסירים מהאש, מצננים ואז בהדרגה את הביצים, קמח, סוכר, מלח ואגוזים קצוצים.
לתנור 40 דקות בדיוק לא יותר כדי שתישאר רכה מעט באמצע (כל תנור הוא שונה אז כדאי לשים לב לתוצאה כדי ללמוד לפעם הבאה)

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים