מסעדת לוצינה ירושלים

לא צריך להחתים דרכון כדי לאכול באיטליה

עולים לירושלים ועוצרים בלוצי'ינה חוויה קולינרית אמיתית

 כשמסעדה מהדרין מתאימה לאירועים , שבע ברכות, שמחות, פגישת צוות, זו כבר סיבה לחגיגה והודיה, אבל כשהמהדרין שלה מתכתב עם הטעמים הטובים ביותר, לא נותר אלא להודות. 

מסעדת לוצ'ינה  היא אחת המסעדות היפות ביותר שפגשתי, המיקום שלה מזכיר את אירופה הקלאסית, שדרות ממילא באמצע היופי הירושלמי רב ההוד,  התגלית הבאה סגרה את כל הקצוות, כבר בכניסה למסעדה כשבר מושקע מצד אחד וויטרינה עם התותים והפטל, ומגדלי שוקולד ורעם לימון,  לא נותר לנו אלא להתמזג עם אפלולית החדר והאורות המעומעמים שילוב של פעם להיום  ולחכות להפתעות, והיו הפתעות

טעים להכיר, כן תכירו אותה ,המסעדה ששמה למה מטרה מבלי לדעת, להביא את החוויה הקולינרית ושאר טעמים לעיר שהיא עיר בפני עצמה וגם תחנת מעבר לתיירים שבאו לנשום את אוויר ירושלים ולבקר ברובע ובכותל.

תפריט המסעדה מגוון ועשיר, מארוחות בוקר עשירות וטריות, ועד סלטים עסיסיים, הכל מוגש בטוב טעם ועל ידי צוות מיומן. 

 ואם הגעתם בשעות הצהריים המגוון רחב, ממנות ראשונות חלביות ועד מנות דגים.

אנחנו הגענו בערב, סטייק הטונה גרם לנו לבדוק פעמיים אם לא מדובר בסטייק שמקורו בשר, הוא היה כל כך עסיסי ומדויק, שאר מנות הדגים זכו להנהונים רבים, הדיוק , הרוטב, ההגשה.

הרביולי גבינות העסיסי, הפיצות עם הבצק הדק דק שהזכיר לנו את הפיצות המופלאות של רומא, והמרק הכתום

הפסטות סחטו קולות הנאה ולא הופתענו לגלות כי הפסטות נעשות במקום, הכל היה כל כך טעים, וכן, אפשר להכריז בקול רם איטליה כאן בירושלים 

גזרת הקינוחים היא חגיגה בפני עצמה, קינוחים מפתיעים כמו עוגת תותים מושלמת בציפוי פטל פריך וקצפת מפתיעה, ופאי לימון עם תלולית של מרנג ועוגת שכבות פטל תותים ההתנפלות היתה מדאיגה לחובבי השוקולד גזרה שוקולדית משובחת במיוחד. …

תבחרו לשבת בפנים תגלו עיצוב נעים לעין, מודרני , תרצו אווירה אירופאית? צאו למרפסת והשקיפו על שדרת ממילא.  

השירות במקום הוא מהטובים ביותר, וביחד עם מאור פנים , שווה להתניע למסעדה שמצדיקה את המהדרין שלה.

טיפ ממני: שריינו מקום מבעוד מועד אחרת תעמדו בתור.

מסעדת לוצ'ינה

ממילא ירושלים

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים