חטיף שוקולד וקוקוס
11 חטיפים
רכיבים
¾ כוס (160 גרם) שמן קוקוס
4 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד
4 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות
1 כף חלב דל שומן/ קוקוס/ סויה/ משקה שיבולת שועל
3 כפיות דבש (לא חובה)
¼ כוס אגוזי מקדמיה, קצוצים גס
מלח ים
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את אבקות הפורמולה 1, חלב ודבש ומערבבים לבלילה חלקה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית סיליקון שקעים, מפזרים מעל את אגוזי המקדמיה וזורים מעט מלח מעל. מצננים במקפיא לפחות שעה.
- החטיפים יישמרו בשקית אטומה במקפיא חודשיים.