חטיף שוקולד קוקוס צילום אלעד ברנגה

חטיף ביתי בטעם שוקולד קוקוס

בפתחה של העונה הקרה כשעולה החשק לנישנוש מתוק, הכנת חטיף חלבון ביתי בטעם שוקולד קוקוס. מתוק עם טוויסט מפתיע בריא, טעים וקל להכנה!
מימין השף אושר אידלמן והשף אודי ברקן הכנת חטיף שוקולד קוקוס // צילום: אלעד ברנגה

חטיף שוקולד וקוקוס

11 חטיפים

רכיבים

¾ כוס (160 גרם) שמן קוקוס

4 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד

4 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות

1 כף חלב דל שומן/ קוקוס/ סויה/ משקה שיבולת שועל

3 כפיות דבש (לא חובה)

¼ כוס אגוזי מקדמיה, קצוצים גס

מלח ים

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את אבקות הפורמולה 1, חלב ודבש ומערבבים לבלילה חלקה.
  2. יוצקים את הבלילה לתבנית סיליקון שקעים, מפזרים מעל את אגוזי המקדמיה וזורים מעט מלח מעל. מצננים במקפיא לפחות שעה.
  3. החטיפים יישמרו בשקית אטומה במקפיא חודשיים.

 

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים