shutterstock_110763263

הצום מאחורינו וגם הקפה הראשון…. מה יותר מתאים ממנת פסטה עסיסית?  מתכון פנה ללא גלוטן ברוטב מלנזנה

כתבה: שולמית עזני

מרכיבים:

פנה ללא גלוטן

חצילים חתוכים לקוביות לאחר טיגון בשמן עמוק

זיתי קלמטה חצוייים

ענף טימין

עגבניות מרוסקות

מלח

פלפל שחור גרוס

גבינה בולגרית 5% קשה

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה,

למחבת רחבה יוצקים כף שמן זית, ומניחים את ענף הטימין.

מטגנים קלות למשך חצי דקה. מוציאים את ענף הטימין.

יוצקים את העגבניות, ומביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים את החצילים והזיתים. מוסיפים את הפסטה המבושלת מערבבים היטב,

מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעט גבינה מלוחה מפוררת מעל.

אטריות אורז בקרם בטטה ,ערמונים וג'ינג'ר.

 

מרכיבים:

אטריות אורז חלוטות לפי ההוראות שעל האריזה

3 בטטות צרות עטופות בנייר כסף ואפויות בתנור עד ריכוך ומקולפות.

חופן וחצי ערמונים בוואקום

כפית שורש גינג'ר מגורד

כפית שום מגורד

 רבע כפית בהרט

מלח

קרם קוקוס

עלי בזיליקום

צילום: ביגה

אופן ההכנה:

בבלנדר מניחים את הבטטות הקלופות ואת שאר המרכיבים

וטוחנים היטב עד מחית חלקה.

יוצקים מצקת למחבת ומחממים, מוסיפים חופן גדול  של אטריות אורז.

מפזרים עלי בזיליקום קרועים

בתיאבון ובהצלחה

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים