הבורקס שחיכית לו

את יכולה לאכול בורקס! זאת לא בדיחה .

נמצא הבורקס שלא משמין, נראה כמו בורקס, הטעם כמו בורקס והקלוריות, זה כבר סיפור אחר.

בשורה משמחת: בורקס מדפי אורז

אם את חולמת לאכול בורקס, מסתכלת על אנשים שפשוט נוטלים להם בורקסים ונוגסים בהם בכיף, מקשיבה בקנאה לקול הפצפוץ שבורקס חם משמיע, אז הנה המתכון הזה עבורך.

בורקס מדפי אורז:

דפי אורז,

בקערה נפרדת מערבבים: ביצה, חצי כף סילאן, רבע כוס חלב שקדים \סויה\ שיבולת שועל

המילוי:

גבינה רזה, (כנען לדוגמא)

עלי תרד

קוטג'

מאדים את עלי התרד במעט חמאה במחבת, מערבבים עם הגבינה והקוטג' וכמובן אפשר לשנות את המילוי, להוסיף פטריות, לשנות את סוגי הגבינה לפי הטעם.

אופן ההכנה:

טובלים את דפי האורז במטבל הביצה, מעבירים לתבנית עם נייר אפיה, חשוב לבצע את הפעולות במהירות שכן דפי האורז מרגע שמרטיבים אותם מאבדים את הגמישות.

ממלאים במילוי הגבינה, מגלגלים, מפזרים מעל שומשום, ואופים בחום נמוך עד להזהבה

וואו, זה כל כך טעים, כל כך מתפצפץ, גרעיני השומשום עפים לכל עבר בדיוק כמו בורקס, ושמרתם על ערך קלורי נמוך, ותזונה נכונה, אפשר לשלב את בורקס דפי האורז כחלק מארוחת צהריים או ערב.

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים