ספגטי בולונז | מיכל שווץ

איך נפתיע עם מנות ראשונות שתמיד מנצחות?

חיפשנו רעיונות למנות ראשונות לשמחת השבע ברכות, קיבלנו מהשפית מיכל שווץ רעיונות מפתיעים, שעם קצת יוזמה ויצירתיות הצלחת תהיה חגיגה לעיניים, מעדן לחיך והשמחה שלכם תהיה מושלמת.

המנה הראשונה שמיכל מציעה: ספגטי בולונז בהגשה קצת שונה

ראגו טלה, קצת יין, כמה עגבניות, בישול מפנק בסיר, קציר, צמצום נוזלים, צילחות בשביל התרפיה, מריחה של איולי שום, נגיעות של טפנד זיתים וכמהין, כמה מיקרו בזיליקום והרי לכם אחלה מנה ראשונה.

מנה נוספת פרי מוחה היצירתי של השפית: פטה כבד ברולה

פטה כבד במרקם חלק, מתחתיו הניחו שכבה עדינה של ריבת דובדנים ביין, על הפטה מפוזר סוכר שהתקרמל עם ברנר ופיסטוק קלוי מלוח.

חוויה של פיצוץ טעמים מטורף בפה עם טעם של עוד שאי אפשר להפסיק לאכול!

פטה כבד

סיגר אסאדו מפורק

מכירים את הסיגר המסורתי? החליפו אותו בסיגר אסאדו מפורק, בתיבול פיקנטי ובועט עם איולי שום, טחינה גולמית, סילאן, פיסטוק קלוי. חגיגת טעמים ומרקמים בפה.

תפעילו את הראש ואת הלב ותשמחו את כולם!
Img 7309
סיגר אסאדו
שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים