עוגת תפוזים מאפה נאמן | צילום: נאמן סטודיו

אז מה כדאי לך לאכול בסוף הצום?

התשובה הראשונה שעולה לי בראש, כוס קפה ועוגה. מי לא מדמיינת את הקפה הראשון עם חתיכת עוגה עסיסית בסיום צום?

קבלו את המתכון של מימי נאמן, מימי מבעלי רשת נאמן ממליצה על פרוסת עוגת תפוזים שתלווה את התה או הקפה, זה עדין, זה מתאים לשבירת צום.

עוגה שכל אחת יכולה להכין, וכמובן, מי שבדרכה הביתה יכולה לעבור דרך אחד הסניפים של הרשת ולקנות עוגה מוכנה ולחסוך את ההכנה.
כך או כך, שנזכה לגאולה שלימה במהרה.

עוגת תפוזים מושלמת לשבירת הצום – מימי נאמן

  • מקציפים במיקסר שש ביצים(לא להפריד) עם כוס וחצי סוכר(כוס חד פעמית חמה) 10 דקות בדיוק (קחי זמנים בשעון).במהירות הגבוהה ביותר.
  • בקערה שמים 2 וחצי כוסות קמח ואבקת אפייה עם גרידת תפוז מתפוז שלם וגרידת לימון מלימון שלם מערבבים היטב.
  • לאחר שסיימנו להקציף מורידים למהירות הנמוכה ביותר ומוסיפים כוס שמן (כוס חד פעמית חם) לאט לאט ומחכים דקה שהשמן ייספג בתערובת.
  • כוס מיץ תפוזים(חד פעמי חמה) + הקמח בהדרגה קצת מיץ, 2 כפות קמח ואז שוב קצת מיץ+ שתי כפות קמח ושוב מיץ ואת הקמח שנותר.
  • מכבים את המיקסר ומערבבים עם תנועת קיפול בעזרת לקקן את הבלילה בעדינות.
  • מעבירים לתבנית סיר פלא או לתבניות אינגלישקייק משומנת ומכניסים לתנור170 מעלות ל40 דקות.

 

בתיאבון!

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים