לביבות קרישה

מה קרה כשערבבתי חצי בננה עם רבע לבן 

כמה פעמים המצאת לביבה ורק בגלל שנשארו לך קישואים במקרר, וחצי קופסאת קוטג', ואולי תירס או פטריות?

המעלה של הלביבה שאפשר להכין אותה כמעט מכל מוצר שיש לך בבית.
תמיד אזכור את הטלפון  שקיבלתי מכלה צעירה שביקשה ממני מתכון ללביבות שבעלה הטרי זוכר עד היום, זה קרה יום כשאירחנו קבוצת בחורים חברים שלו כשהיינו זוג צעיר, הם בקשו להגיע לארוחת ערב וקיבלנו התראה של חצי שעה בלבד, אספתי מהמקרר את כל השאריות שכללו, חצאי בננות, גבינה, חצאי לבן, תפוח אדום אחד, ועוד..
ערבבתי את הכל וטיגנתי לביבות שהפיצו ריח מתקתק נפלא, והטעם למרבה ההפתעה היה מושלם.
לכי תתני מתכון כזה…

לביבות כרישה:

מצרכים

1 בצל גדול קצוץ
1 כוס קמח מצה
כפית אבקת אפייה
כחצי כוס פטרוזיליה קצוצה
4 גבעולי כרישה קצוצים ( רק החלק הלבן)
2 ביצים
שמן קנולה לטיגון
נייר סופג לאחר הטיגון

ההכנה:

מרתיחים בסיר ל- 10 דקות את הכרישה ומסננים, מניחים בקערה, מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה לקערה, מוסיפים את שאר החומרים , יוצרים קציצות שטוחות ומטגנים בשמן- חצי עמוק עד להשחמה משני הצדדים, לאחר הטיגון מניחים על נייר סופג.

לקראת חג החנוכה אנחנו מזמינים אותך לשלוח לנו את מתכון הלביבה הפרטית שלך ואולי תיזכי בערכה מפנקת של מאפה נאמן

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים