IMG-20210102-WA0001

עוגת שוקולד פירורים וקצף / מיכל שווץ

לבסיס: 3 כוסות קמח , כפית אבקת אפיה, 200 גרם נטורינה, 4 חלמונים , 3 כפות סוכר.
לערבל את הנטורינה והסוכר, להוסיף ביצים ואז את כל היבשים.
לשטוח על תבנית בינונית 2/3 מהבצק ו 1/3 להקפיא עד סיום ההכנה.
למלית שוקולד:3 ביצים, כוס סוכר, 5 כפות קקאו, 5 כפות יין אדום, כוס שמן, שקית סוכר וניל, לערבב היטב ולשפוך על הבסיס.
לקצף: 4 חלמונים , 3/4 כוס סוכר, פודינג וניל, למרוח בעדינות מעל שכבת השוקולד ולגרד מעל זה את הבצק שהקפאנו לאפות על חום בינוני עד שקיסם ננעץ ויוצא יבש.
בהצלחה רבה

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים