עוגת שוקולד בכוס צילום יחצ הרבלייף

עוגת שוקולד בכוס

עוגת שוקולד בכוס:
רכיבים ( לכוס אחת- מנה אישית/ זוגית):
2 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד של הרבלייף
1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף
4-7כפות של חלב דל שומן / חלב שקדים / סויה
1 ביצה
אופן ההכנה:
1. לערבב את הביצה ואת הנוזלים בכוס קפה גדולה.
2. להוסיף את הפורמולה 1 ואבקת החלבון, לערבב עד לקבלת מרקם אחיד .
3. לשים במיקרוגל על עוצמה גבוהה במשך 2.5 דקות ולהשאיר עוד דקה במיקרוגל להתקררות.
4. אפשר להגיש עם פירות מלמעלה.

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים