עוגת שוקולד בכוס צילום יחצ הרבלייף

עוגת שוקולד בכוס מומלץ לאכול בשניים

מתכון למנת קינוח מפנקת ובריאה, עוגת שוקולד בכוס מועשרת בחלבון

עוגת שוקולד בכוס:

רכיבים ( לכוס אחת- מנה אישית/ זוגית):

2 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד של הרבלייף

1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

4-7כפות של חלב דל שומן / חלב שקדים / סויה

1 ביצה

אופן ההכנה:

  1. לערבב את הביצה ואת הנוזלים בכוס קפה גדולה.
  2. להוסיף את הפורמולה 1 ואבקת החלבון, לערבב עד לקבלת מרקם אחיד .
  3. לשים במיקרוגל על עוצמה גבוהה במשך5 דקות ולהשאיר עוד דקה במיקרוגל להתקררות.
  4. אפשר להגיש עם פירות מלמעלה.
שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים