5e87190d-cde3-4292-a7f7-c2bf2200f527

מתכוני לביבות לחנוכה מהטובות ברשת

הכנת לביבות לחנוכה איננה מצריכה מיומנות מיוחדת, אלא רק הקפדה על הפרטים והשילובים הנכונים בין חומרי הגלם. כך תעשו את זה נכון

כל היופי בלביבות זה שאין באמת חוקים. לביבה היא תערובת מטוגנת של ירקות עם או בלי גבינה או בשר. כל מתכון ניתן לשינוי, לגיוון בירקות, בסוג השמן ובתיבול – אז תתפרעו.

כל לביבה תקבל באהבה תוספת של משהו רענן מעל כגון סלט עלים, לבאנה, יוגורט, שמנת חמוצה ועשבי תיבול טריים. לא לשכוח להכין לביבה אחת, לטעום ואז לתקן את התערובת (אם צריך).

3 בלוגריות ואושיות רשת, הביאו לידינו את המתכונים הכי שווים שלהם לחג החנוכה, אומנם אנחנו בנר שמיני ואחרון, אך בהחלט זה זמן לפנק את כולם בעוד לביבה או סופגניה טעימה
אילת מונדרוביץ, מתכון הלביבות המתוקות
לביבות מתוקות וטעימות
מתכון לכ20 לביבות
בקערה:
•250 גרם גבינה לבנה 5% שומן.
•2 ביצים L
•כפית תמצית וניל טהורה
•3/4 כוס מייפל טבעי
•1/4 כוס שמן זית
מערבבים טוב את כל אלה בעזרת מטרפה ומוסיפים:
•2 כוסות קמח כוסמין 80 אחוז של רובינפלד
•1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
טורפים הכל יחד היטב
צריכה לצאת בלילה סמיכה.
מחממים מחבת שתיהיה רותחת ורק לאחר מכן מנמיכים מעט את האש.
מרססים בספריי שמן ומתחילים לטגן את הלביבות שלנו משתי הצדדים עד שהן מקבלות צבע זהוב ויפה.
מעבירים לצלחת הגשה יפה ומקשטים במה שרוצים, זה הזמן להתפרע.
(אבקת סוכר, חמאת בוטנים, שוקולד, פירות)
מבטיחה לכם שאם יש לכם את הלביבות האלה אתם לא צריכים שום סופגניה מטוגנת ומשמינה אחרת!!
חני מרגי והמתכון של סבתא 
אופירה רבני שפית וקונדטורית מכורה למטבח אוהבת לבשל ולאפות בכל זמן נתון התרפיה שלי זה המטבח אני עושה סדנאות בישול ואפיה ויש לי קייטרינג בשרי וחלבי אני מכינה גם ברים מתוקים עוגיות  מרוקאיות ועוגות יום הולדת מעוצבות
מתכון ללביבות חנוכה 
3 תפוא
2 ביצים
4 בטטות
4 כפות קמח
וקמח לקימוח
הוראות הכנה
לגרד את כל הירקות בפומפיה להוסיף ביצים וקמח לערבב היטב וליצור קציצה לקמח אותה ולטגן בשמן חם… להגיש באהבה חג שמח
שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים