מאפינס-נוגט-ואגוזי-לוז-מאפה-נאמן-צילום-גל-בן-זאב

מתכון לשבת: מאפינס נוגט ואגוזי לוז

אם את מהנשים שאוהבות לגוון אז תני לי לנחש… את כל יום חמישי מריצה בראש ללא הרף רעיונות לעשרות עוגות שאת מכירה ואיזו עוגה נכין הפעם? הרי את לא רוצה להכין שוב את העוגה של לפני שבועיים וקל וחומר לא את העוגה של שבת שעברה. ובכלל את רוצה לחדש ולנסות משהו שעוד לא הכנת.

מאפה נאמן עם מתכון שירענן אצלך את הארסנל וגם את סדרת הקינוחים לשבת הקרובה!

מאפינס נוגט ואגוזי לוז

מצרכים:

2.5 כוסות קמח מנופה

2 כפיות אבקת אפיה

1.5 כוס סוכר

2 סוכר וניל

1 אינסטנט פודינג וניל

4 ביצים

1 כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים

1 כוס ממרח נוגט

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל170 מעלות

מערבבים בקערה את החומרים היבשים; קמח, אבקת אפיה, אינסטנט פודינג וניל.

במיקסר נקציף ביצים, סוכר וסוכר וניל במהירות גבוהה כ- 10 דקות.

מנמיכים את המהירות למינימום ובזרם דק מוסיפים את השמן ומחכים מספר שניות להטמעה.

מוסיפים לסירוגין את החומרים היבשים ומיץ התפוזים ומערבבים דקה נוספת עד לקבלת תערובת אחידה.

לתבנית אינגליש קייק משומנת מעבירים מחצית מהבלילה ואז בכפית מניחים את קרם הנוגט בשלושה מוקדים, על זה מפזרים קרוקנט אגוזי לוז מסוכרים.

שופכים את יתרת הבלילה לתבנית, מזגגים את קרם הנוגט ומפזרים קרוקונט אגוזי לוז.

אופים כ- 40 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

מאפה נאמן. קרדיט: גיל אבירם
שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים