מתכון מרשת גרג במודיעין

מתכון לפתיחת השבוע – בריוש קרם שמנת תרד ופטריות

לרוטב הולנדייז 2 חלמוני ביצה 50 גרם חמאה מומסת חצי כפית חרדל קורט מלח וסחיטה מרבע לימון (שמים את כל המרכיבים מלבד החמאה בבול מעל סיר עם מים חמים ותוך כדי ערבוב מוסיפים לאט לאט את החמאה המומסת ליצירת אמולסיה)

לקרם שמנת תרד מרתיחים חצי קילו תרד טרי בליטר שמנת לבישול מרסקים עד למרקם אחיד וחלק ומוסיפים את הפטריות המוקפצות מתקנים טעם בעזרת מלח ופלפל .

לביצים עלומות מרתיחים סיר מים חמים עם חומץ ביחס של 5%

לחם בריוש 12 ביצים מהמקרר
50 גרם שמרים טריים בגרגרים
1 ק"ג קמח, מומלץ קמח ייעודי לחלה
50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום
25 גרם מלח
500 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים