מרק פיטריות שמנת מועשר בחלבון צילום דן פרץ

מרק שמנת פטריות מנחם לחורף…

מרק שמנת פטריות הוא אחד המרקים הפופולאריים והאהובים בעיקר בימי החורף הקרים.. חברת הרבלייף מציעה מנה משודרגת ועשירה בחלבון ומנדבת מתכון מרק שמנת פיטריות איכותי, מזין, טעים ובריא!

מרק שמנת פטריות2 מנות
רכיבים:
3 כפות שמן זית
1 בצל, קצוץ דק
1 שן שום, פרוסה דק
1 ענף תימין
1 סלסילת פטריות שמפיניון , נקיות ופרוסות
2 כוסות מים
1/3 כוס שמנת לבישול 15%
3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף
מלח ים, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
להגשה:
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה:
1. מחממים את שמן הזית בסיר מעל להבה בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד
להזהבה.
2. מוסיפים את השום, התימין והפטריות, מכסים, מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים
5 דקות, עד לריכוך.

3. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים 15 דקות.
4. מוסיפים את השמנת, אבקת חלבון ומרק העגבניות ומתבלים במלח ופלפל.
5. טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט.
6. מחלקים

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים