פרטי הקובץ

רמה אורם, עובד אלפייה, גל בן משה ורונן ניסנבאום צילום: אביתר ניסן

מלון דן תל אביב אירח את השף גל בן משה, השף הישראלי עטור כוכב מישלן

למלון הוזמנו למפגש chef's talk "אחד על אחד", במסגרתו איש הקולינריה דוד קישקה אירח את השף גל בן משה לשיחה אישית על האתגרים בדרך לכוכב המישלן, על דרכו הפתלתלה לצמרת, ועל החיבור ההדוק לישראל // רכילות

הארוחה, אשר הציגה את המטבח הלבנטיני החדש בעולמות הפיין דיינינג, הייתה על טהרת הבשר והדגה המקומית האיכותית ביותר והתוצרת המקומית העונתית המשובחת שיש לישראל להציע.

בין המנות שהוגשו:

  • סלט אבטיח, עגבניות מותססות, זיתים שחורים, זעתר ושמן זית.
  • בסטרומה של טונה מהים התיכון, מנגו, חילבה, צנון כבוש ושומשום.
  • רייט ברווז ממשק מקומי, מלון, לימון גראס וקרקר הדרים.
  • אוסובוקו טלה, בצל ממולא, דובדבנים, קשיו, ראס אל חנות וורדים בסוביד.
  • שורט ריבס עגל, כרוב בלאדי שרוף, רוטב ברביקיו תמרים, ציר יין אדום

ובהרט עיראקי.

למחרת ב-23/7 אורחי מלון דן תל אביב הוזמנו למפגש chef's talk "אחד על אחד", במסגרתו איש הקולינריה דוד קישקה אירח את השף גל בן משה לשיחה אישית על האתגרים סביב שימור כוכב מישלן, על המשמעות של קולינריה ישראלית בברלין, על ההשפעות ומקורות ההשראה, על התכניות לעתיד ועוד.

שף גל בן משה זכה לאחרונה, זו שנה שנייה ברציפות, בכוכב מישלן עבור מסעדת הפיין דיינינג שלו "פריזם" שבברלין.

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים