כמו בכל סגר, התרגלנו לבלות יותר זמן במטבח. את המתכון הזה יש לייחד לזמני רוגע עם נס קפה בנחת ,כשכולם ישנים ,לגמרי זה הזמן שלנו.
מאת חני מרגי
לתחתית פירורים
3 כוסות קמח לבן
120 גרם חמאה קרה חתוכה לקביות
100 גרם אבקת סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
קורט מלח
2 חלמונים
אופן ההכנה:
לערבב עד שמתקבל תערובת אחידה, לשטח על תבנית ולשמור כוס מהכמות לאחר כך.
לאפות עד שמזהיב
להוציא ולקרר
למלית גבינה:
2 מיכלים שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1 חבילה אינסטינט פודינג וניל
500גרם גבינה לבנה 5% שומן
לערבב היטב שלא יהיו גושים,לשפוך את המלית על הפירורים ולאחר מכן לפזר את הכוס שנותרה ולקשט בתותים
בתיאבון