לכדורי בשר:
- 1/2 קילו בשר בקר טחון
- 1/4 צרור פטרוזיליה
- 1 בצל גדול מגורד
- 1 ביצה
- 3-4 כפות פירורי לחם
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- כף רוטב צ'ילי .
- חצי כפית פפריקה אדומה
לרוטב עגבניות:
- 4 כפות שמן
- בצל קצוץ
- רסק עגבניות קטן
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 2 כוסות מים רותחים
- 3 כפות קטשופ
הוראות הכנה:
- מערבבים את כל מצרכי הקציצות היטב.
- מחממים את השמן, מטגנים בצל קצוץ ומוסיפים רסק עגבניות, תבלינים וקטשופ. מטגנים כדקה.
- מוסיפים את המים החמים, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה נמוכה, מבשלים כשלוש דקות.
- מכדררים כדורי פינג פונג ומסדרים בתוך הרוטב, מבשלים כשעה על להבה נמוכה.