20210223_212933

גם כלים נאים ברשת סולתם, וגם קבלו טיפים לאירוח

החלום שלכם מתחדש בחסות רשת סולתם, תמיד רציתם  להגיש את האוכל לשולחן ישר מהסיר, תמהתם למה צריך להעביר לקערה ורק אז להגיש לשולחן, אז הנה, סולתם פתרו לנו את הבעיה,

בשיחה עם מיטל רובין מנהלת השיווק של סולתם, הבשורה שכבשה את השוק וגם מתאימה לעונת החגים הקרבהL

 הגישו את הסיר לאמצע השולחן. כן, כן, קראתם נכון,

לדבריה, הפכה שנים האחרונות לסימן של אותנטיות באירוח, אשר מחברת בין תהליך yבנוסף, תוכלו להשוויץ בסיר הנכון שבחרתם לבשל בו, במקום לה

פורים שמח באתר soltam קישור ישיר לרכישה

. הגשה של סיר במרכז השולחן, מבטיחה יתרון קולינרי, האוכל נשאר חם, ברגע שחסכתם את התהליך של העברת האוכל מהסיר לקערה.

יתרון נוסף הוא יצירתיות, ומקוריות, האדים והריח שיעלו מהסיר כשתפתחו אותו במרכז השולחן.

ועוד לא הזכרנו את היתרון העיקרי, חיסכון בשטיפת הכלים.

תבחרו סיר שעשוי מחומרים מיוחדים וקלים לניקוי, והרווחתם. לדוגמא: בוחרים סיר עם ציפוי Non Stick, למשל, שמאפשר ניקוי קל ומהיר של פני השטח של הסיר..

עקבו אחר מבצעי החג שמתחילים בימים אילו ממש והתחדשו בשנה החדשה ביחד עם רשת סולתם

חג שמח לכולם.

 

שתפו את הפוסט:

פוסטים קשורים